Publicaciones en revistas científicas indexadas

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R. Lemus, A. Vega, N. Moraga 1.     Dehydration of Stevia Rebaudiana Bertoni leaves: kinetics, modelling and energy features WOS Journal of Food Processing andPreservation, 39 (5) 508-520 ISSN 1745-4549, FI: 0.938.
D. Vasco, C. Zambra, N. Moraga 2.     Numerical simulation of conjugated forced turbulent heat convection with induced natural laminar convection in a 2D inner cavity WOS International Journal of Thermal Sciences, 87, 121-135, ISSN 1290-0729, FI:2.732
C. Zambra, J. Muñoz, N. Moraga 3.     3D coupled model of turbulent forced convection and    diffusion for heat and mass transfer in a bioleaching process WOS International Journal of Heat and Mass Transfer, 85, 390-400, ISSN 0017-9310, FI: 2.868
R. Lemus, L. Lemus, M. Saavedra, N. Moraga 4.     VOF/FVM predictions and experimental validation for shear-thinning fluid column collapse WOS Computers and Mathematics with Applications, 69(2), 89-100, ISSN 0898-1221, FI: 2.062
R. Lemus, K. Ah-Hen, A. Vega, N. Moraga 5.     Stevia rebaudiana leaves: Effect of drying process temperature on bioactive components, antioxidant capacity and natural sweetness, Plant Foods Human Nutrition WOS Plant Foods Human Nutrition, DOI 10.1007/s11130-015-0524-3, published on line 9 Dec 2015, ISSN: 0921-9668, FI: 1.98.
José O. Valderrama, Richard A. Campusano 6.     Physicochemical, transport and thermodynamic properties of saline solutions for process design using Pade´ approximants WOS Desalination and Water Treatment, 57(19), 8683-8695 (2016). DOI: 10.1080/19443994.2015.1022806
José O. Valderrama, Richard A. Campusano and Alvaro S. Toro 7.     Correlation and Prediction of Saline Solution Properties for their use in Mineral Processing using Artificial Neural Networks WOS Journal of Water Reuse and Desalination, 5(4) 454-464 (2015) DOI: 10.2166/wrd.2015.132
Claudio A. Faúndez, Marıa F. Millaldeo, José O. Valderrama 8.     The Kwak–Mansoori approach to the Peng–Robinson equation for determining the thermodynamic consistency of VLE in ethanol + congener mixtures WOS Comptes Rendue Chimie, 18 867–874 (2015) DOI: 10.1016/j.crci.2015.05.001
Omar Sabaj, José O. Valderrama, Carlos González-Vergara y Álvaro Pina-Stranger 9.     Relationship between the duration of peer-review, publication decision, and agreement among reviewers in three Chilean journals WOS European Science Editing, 41(4), 87-90 (2015)
José O. Valderrama, Luis A. Forero and Roberto E. Rojas 10.  Extension of a Group Contribution Method To Estimate the Critical Properties of Ionic Liquids of High Molecular Mass WOS Ind. Eng. Chem. Res. 54, 3480−3487 (2015). DOI: 10.1021/acs.iecr.5b00260
Elías N. Fierro,  Claudio A. Faúndez y J.O. Valderrama 11.  Método de Contribución de Grupos: una Herramienta Fundamental en cursos Avanzados de Termodinámica y Física de Fluidos para la Estimación de Propiedades de Sustancias SCIELO Formación Universitaria (enviado para publicación)
César Espíndola y José O. Valderrama 12.  AbaniCO2: Un Método Simple y Efectivo para la Toma de Decisiones sobre la Adopción de la Huella del Carbono en la Gestión de Emisiones en las Empresas SCIELO Información Tecnológica (enviado para publicación).

[1] ISI / Scielo / Scielo Equivalente